26 maj 2017, zhvillohet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare e Departamentit të Gjuhës Frënge
Të premten, datë 26 maj 2017 ora 9-17 zhvillohet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare e Departamentit të Gjuhës Frënge me titull “Mësimdhënia e gjuhës frënge/në gjuhën frënge në kontekst universitar: metoda dhe praktika novatore“
               Hapja e Konferencës: Salla “Evropa“ Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

 

Leave a Reply