« Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet »

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në kuadër të nismave të tij për një pjesëmarrje më të gjerë të studentëve në jetën universitare dhe shoqërore të vendit zhvillon :

Shkollën verore me temë « Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet »19 – 23 qershor 2017

Regjistrimet vazhdojne prane Zyres se Informacionit ne FGJH.

Leave a Reply