Dita e parë e Shkollës Verore “Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet”

Dita e parë e Shkollës Verore “Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet” ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja . Nje Kryetar i Bashkise se Tiranes per Here te Pare ne Vizite ne FGjH i cili a mbeshtet plotesisht ne rrugen e nisur.

 

Leave a Reply