Universiteti i Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 22 Korrik 2017, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze:

TOEIC L&R

ETS dhe MAS kane nje marreveshje bashkepunimi, sipas se ciles Godina Liria, ne Q. Studenti eshte Authorized Test Center 

Lista e testeve te gjuheve te akredituara nga: MAS

Testi eshte i miratuar nga MAS, per te gjithe ata qe perfundojne ciklin Master dhe Doktorature Gjithashtu edhe per ata qe hyjne ne programet Master per vitin Akademik 2016 e ne vazhdim

Aplikimi behet Online ne: http://registration.sta-edu.com/

Testi eshte ne formatin Paper Based (vetem me alternativa) dhe zgjat vetem 2 ore.

Rezulatet vijne brenda 7 dite pune

Testi zhvillohet 4 here ne muaj tek Godina Liria, ne Q. Studenti

Per me teper kontaktoni ne e-mail: info@sta-edu.com

Web: www.sta-edu.com

Leave a Reply