Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës Kineze

 

Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik  2017-2018, Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës Kineze. Këto kurse zhvillohen pranë qendrës së Institutit Konfuci-UT (Godina Iliria, Qytet Studenti). Kurset ofrohen falas vetëm për studentët e Universitetit të Tiranës ndaj nxitoni të regjistroheni brënda afatit të caktuar. Për tu regjistruar, jeni të lutur të vizitoni faqen tonë zyrtare www.ciut.edu.al . Afati i fundit për regjistrimet është data 29.09.2017 dhe kursi i gjuhës kineze fillon më datë  09.10.2017.

Leave a Reply