Njoftim për hapjen e aplikimeve për pozicionin pedagogë të jashtëm
Njoftohen  të gjithë kandidatët të cilët dëshirojnë të aplikojnë në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja për pedagogë të jashtëm se kanë filluar procedurat dhe afati i dorëzimit të dokumentacionit është deri në datën 02.10.2017.
Klikoni këtu për të parë kriteret për secilin departament.

Leave a Reply