Në datën 28.09.2017, ish Lektorja e Departamentit të Gjuhës Italiane nderohet me titullin Doctor Honoris Causa

Në datën 28.09.2017 ora 09:45 në sallën Aula Magna Europa të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja Lectio Magistralis dhe Prof Lucia Nadin, ish Lektore e Departamentit të Gjuhës Italiane , e cila do të marrë Doctor Honoris Causa nga Senati i Universitetit të Tiranës. Dite dhe event historik për Fakultetin tonë dhe Universitetin e Tiranës në 60 vjetorin e themelimit, për historinë e dy vëndeve tona dhe Evropën. Ceremonia organizohet në bashkepunim me IIC Tiranë dhe suport të CDA Tirana.

 

Leave a Reply