Lista e fituesëve për Masterin Profesional në degën Gjuhë Angleze (Programi i Parë dhe i Dytë i studimit)

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës, publikon listat e fituesve për Masterin Profesional në degën Gjuhë Angleze(Programi i Parë dhe i Dytë i studimit)

Fituesit Master Profesional Perkthim dhe Interpretim dega Gjuhë Angleze (Program i II Studimi)

Fituesit Master Profesional Perkthim dhe Interpretim dega Gjuhe Angleze (Programi i I Studimi)

 

Leave a Reply