Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa në kuadër të programit Erasmus + KA107
Në kuadër të programit Erasmus + KA107, është hapur thirrja për aplikime bursa mobiliteti për mësimdhënie dhe trajnim për akademik dhe administrativ të Universitetit të Tiranës ne Universitetin NOVA de Lisboa, Portugali.
Procesi i aplikimit kryhet online në këtë link:
Mirpresim aplikimet tuaja.

Leave a Reply