Konferenca jubilare me rastin e 25-vjetorit të Departamentit të Gjuhës Gjermane në Tiranë

Ambasada Gjermane përgëzon Departamentin e Gjuhës Gjermane të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja  në Universitetin e Tiranës në 25-vjetorin e krijimit të tij. 25 vjet, gjatë të cilave shumë profesorë, pedagogë dhe natyrisht studentë kanë arritur shumë me entuziazmin dhe angazhimin e tyre, duke ngritur një bazë të fortë për marrëdhëniet gjermano-shqiptare. Ambasada Gjermane i gëzohet bashkëpunimit të mëtejshëm!

 

Jubiläumskonferenz 25 Jahre Germanistik in Tirana

Die Deutsche Botschaft gratuliert der Abteilung für Germanistik der Universität Tirana ganz herzlich zum 25jährigen Jubiläum. 25 Jahre, in denen von vielen Professorinnen und Professoren, Dozentinnen und Dozenten und natürlich Studentinnen und Studenten mit großem Enthusiasmus und Engagement sehr viel erreicht und ein starkes Fundament für die deutsch-albanischen Beziehungen gelegt wurde. Die Deutsche Botschaft freut sich auf die weitere Zusammenarbeit!

Leave a Reply