Ceremonia e Diplomimit në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja 02.11.2017.

Takim i ngrohtë,  njerëzor dhe historik në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës! Te gjithë brezat u bënë bashkë, me ne dhe z Erjon Veliaj, per të kremtuar dhe për t’u nderuar në një ditë që e bënë të madhe castet sublime të Nderimit të atyre që lanë një trashëgimni të vyer, të atyre që morën në dorë stafetën e vazhdimësisë ,  në Sheshin e Gjuhëve e të Kulturave  të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.

 

Leave a Reply