Prof. Dr. Saverina Pasho, fituese e kategorisë ‘Përkthyesi i Vitit’
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja  ka në stafin e vet mjaft Profesorë Talente të Mirefilltë dhe njëkohesisht të përkushtuar për të Formuar Breza! E tillë është Prof. Dr. Saverina Pasho, pedagoge me një integritet të lartë njerëzor dhe profesional e cila u shpall fituese e kategorisë Përkthyesi i Vitit  me ” Harta dhe Territori” – Michel Houellebecq.
CMIMI KULT 2017

Leave a Reply