Trajnim me temë:”Te zhvillojmë aftësitë e të shprehurit me gojë në gjuhën frënge”, 11-12 dhjetor 2017

Pjesëmarrës: studentë të vitit të parë dhe të dytë Master të Gjuhës Frënge. 
Formatore: pedagoge e Departamentit të Gjuhës Frënge Dr. Laureta Mema.

Bashkëngjitur do të gjeni dhe disa foto

Leave a Reply