Takimi me Prof. Dr. Saverina Pasho në Sallën e Promocionit të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja “Rozafa”

Në 14.12.2017 ora 11.00  u takuam në një bisedë të ngrohtë dhe miqësore me Prof. Dr.  Saverina Pasho në Sallën e Promocionit të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja “Rozafa”

Fituese e Çmimit KULT – Tradita e saponisur vazhdon – promovojmë Kolegët tanë që dallohen jo vetëm si Akademikë e Mësimdhënës por janë intelektualë mirefilli të suksesshëm!
 
Bashkëngjitur do të gjeni disa foto

Leave a Reply