Ditën e premte, Zyra Kombëtare Erasmus+ do të zhvillojë një takim të hapur në mjediset e librarisë Tirana Times

Zyra Kombëtare Erasmus + do të zhvillojë ditën e premte, më date 22 dhjetor 2017, ora 12:00 në mjediset e librarisë Tirana Times një takim të hapur me studentët shqiptarë. Gjatë këtij takimi stafi i zyrës sonë do të bashkëbisedojë me studentët e pranishëm mbi bursat e ofruara nga programi Erasmus + dhe do t’i japë përgjigjie pyetjeve tuaja.

Leave a Reply