Njoftim punesimi part-time per studentet e ciklit Master
Njoftohen të gjithë studentët të Ciklit të Dytë MASTER që kanë njohuri të mira në Gjuhën Italiane (jo më shumë se 30 studentë), do të mund të punojnë part-time në datën 19 shkurt 15:00 – 19.00 takime biznesi- për agroturizmin, infrastukturën etj. Kontaktoni ju lutem sa më parë me znj Viola Adhami Departamenti Italishtes (Jo vetëm studentë të Përkthim Interpretimit të Departamentit të Italishtes , por dhe të Departamenteve të tjera të cilët kanë njohuri të mira të Gjuhës Italiane).

Leave a Reply