Njoftim për turin Munich-Brussels-Zurich-Milano.

Përfaqësues të sdutenteve në senatin e Universitetit të Tiranës organizojnë turin e mëposhtëm turistik Munich-Brussels-Zurich-Milano nga data 22.03.2018 deri më datë 28.03.2018.
Afati i fundit i rezervimit është data 15.03.2018.
Për më shumë informacione dhe mbi rezervimin ju lutem kontaktoni në nr.tel 0692920520

Leave a Reply