Njoftim për takim me Prof. Dr. Diana Kristo, ish-pedagoge e Departamentit te Anglishtes.
Ne kuadrin e veprimtarive te Departamentit te Anglishtes, eshte parashikuar nje takim i Prof. Dr. Diana Kristo, ish-pedagoge e Departamentit te Anglishtes, perkthyese e interprete e Departamentit te Shtetit dhe organizatave e institucioneve te shumta nderkombetare, me studente dhe pedagoge te Departamentit tone, si dhe pedagoge e studente te interesuar te Fakultetit te Gjuheve te Huaja.
Takimi eshte planifikuar te organizohet ne daten 16.05.2018, ora 15.00.  

Leave a Reply