Njoftim për organizimin e konkursit të përkthimit.
Departamenti i Gjuhes Frenge, Departamenti i Gjuhes Italiane,  Departamenti i Gjuhes Gjermane, Departamenti i Gjuhes Spanjolle, Departamenti i Gjuheve Sllavo-Ballkanike organizojne konkursin e perkthimit . 
Konkursi zhvillohet te merkuren me date 16 maj, ora 9.00 tek Salla Evropa dhe do te kete 2 pjese: 
-diskutime e keshilla per perkthyesit e rinj per tekstin letrar
-dhenia e cmimeve per perkthimin me te mire per cdo departament
Ftojme te gjithe studentet e Ciklit te Pare dhe Ciklit te Dyte si edhe per studentet e Gjuhes per t`iu bashkuar ketij konkursi .
 

Leave a Reply