Njoftim për kalendarin për Ditënetët e Librit bashke me qindra Qytetarë të Tiranës, Shqipërisë dhe Trevave arbnore

Bashkengjitur do te keni kalendarin ku do te jemi per Ditënetët e Librit bashke me qindra e mijera Qytetare te Tiranes tone te dashur,te mbare Shqiperise dhe Trevave arbnore! 

Kalendari i I Eventeve te panairit Ditenetet e Librit

Leave a Reply