Aplikimet për Masterin e delokalizuar të përkthimit, në bashkëpunim me Universitetin e Strasburgut dhe ITIRI
Ju bëjmë me dije se aplikimet për Masterin e delokalizuar të përkthimit, në bashkëpunim me Universitetin e Strasburgut dhe ITIRI, do të jenë të hapura deri me datë 29.06.2018.
Të gjithë të interesuarit të paraqiten për t’u regjistruar pranë Zyres së informacionit ose pranë departamenteve përkatës.

Leave a Reply