Njoftim !

Kane filluar aplikimet per kandidatet nga Republika e Kosoves, , kandidateve nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva , Medvegja dhe Bujanovci, gjithashtu edhe per kandidatet me statusin e personit me aftesi te kufizuar, me statusin e jetimit, si dhe te kandidateve te komunitetit rom dhe egjiptjan ,ne programet e ciklit te pare te studimeve, ne programet e studimeve me karakter profesional , si dhe ne programet e integruar te studimeve te ciklit te dyte me kohe te plote ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja te Universitetit te Tiranes per vitin akademi 2018-2019.

Aplikimet per kto kategori do te jene deri ne daten 24.08.2018 dhe do te behen prane sekretarise mesimore cdo dite nga ora 9:00 deri ne oren 13:00.

Bashkengjitur do te gjeni dhe vendimin nr. 26 date 30.07.2018 te Ministrise se Arsimit , ku do te gjeni menyren e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshem. Gjithashtu do te gjeni dhe informacionet mbi transferimet, programet e dyta te studimit, si dhe aplikimet per ciklin e dyte te studimeve, te cilat do te jen ne nje faze me vone .

UDHEZIM NR.26 DATE 30.07.2018 PER DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NE UDHEZIMIN NR.18 DATE 21.05.2018 PER PROCEDURAT E APLIKIMIT DHE TE REGJISTRIMIT NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE TE STUDIMEVE NE-PROG.pdf

SUKSESE!

Leave a Reply