Njoftim për aplikimet për kandidatet që duan të kryejnë transferimet, ose të ndjekin nje program të dytë te studimit në ciklin e dyte te studimeve.
Kane filluar aplikimet për kandidatet që duan të kryejnë transferimet, ose të ndjekin nje program të dytë te studimit në ciklin e dyte te studimeve.
Afati i aplikimit do të jetë deri në datën 19.09.2018.
Bashkengjitur do të gjeni edhe udhezimin nr.26 datë 30.07.2018 për dokumentacionin që nevojitet si dhe për informacione të tjera shtesë.

Leave a Reply