Njoftim
Kanë filluar regjistrimet për kursin e Gjuhëve POLAKE, HEBRAIKE, JAPONEZE dhe ARMANE-VLLAHE.

 

Regjistrimet janë deri në daten 31.10-2018.
Kurset do të zhvillohet dy herë në javë nga 1.5 orë, dhe është i shtrirë ne një afat kohor për 13 javë.
Kurset do të zhvillohen pas orës 15:00.
Për informacione të mëtejshme drejtohuni te Zyra e Projekteve dhe e Ciklit të Tretë të Studimeve ose kontaktoni në numrin e telefonit 0696280343.
Ju mirepresim !

				
			

Leave a Reply