Zhvillimi i Konferencës “NEW DIMENSIONS AND APPROACHES IN ENGLISH STUDIES”

Departamenti i Gjuhës Angleze organizon Konferencën e 11 Nderkombëtare me temë : “NEW DIMENSIONS AND APPROACHES IN ENGLISH STUDIES”
Konfernca do të zhvillohet në datën 2 dhe 3 nëntor 2018 në Sallën Europa.
Bashkëngjitur do të gjeni programin e konferencës si dhe Posterin.

Programi perfundimtar i Konferences se Departamentit te Anglishtes 2-3.11.2018

 

Leave a Reply