Te nderuar studente,
Ne vijim te promovimit per Masterin e Delokalizuar ne bashkepunim me Universitetin Strasburg dhe ITIRI, Ju bejme me dije se:
Provimi me shkrim do te zhvillohet me date 17.06.2019, e hene, ora 10.00, salla 307. Te gjithe studentet e interesuar te paraqiten per t’u regjistruar tek Zyra e informacionit ne katin e dyte, ose te depozitojne te dhenat personale tek pedagoget koordinatore te lendes se perkthimit ne departamentet respektive.
Per cdo informacion mos hezitoni te kontaktoni  ne zyren e zv/dekanit per ciklin e dyte te studimeve master ose ne adresen albana_shijaku@yahoo.com

Leave a Reply