Vizita e Ambasadores se Gjermanise

Nisja shume e mbare e javes ne FGjH ! Dje ne dt.03.04.2017 u  zhvillua nje vizite e shkurter  e Ambasadores  se Rep se Gjermanise ne Shqiperi znj Suzanne Schütz! Ajo per here te pare njohu nga afer Dep e Gjuhes gjermane dhe u ndje shume mire mes Kolegesh e studentesh me pas! Nga biseda me Ambasadoren u theksua bashkepunimi i mundshem me FGjH dhe Departamentin ne muajt ne vazhdim: Memorandum bashkepunimi me te pakten nje Universitet ne Gjermani, Shkembim pedagogesh, bashkepunim ne punesim dhe ne promovimin e Gjuhes Kultures Zhvillimit Gjerman ne FGjH!
Gjermania mbetet partner i fuqishem i Shqiperise, le te jete dhe per ne!
Falenderim Kolegeve organizatore te Dep te Gjuhes Gjermane!

Leave a Reply