Diskutim mbi temën “Drejt Evropës”

Në kuadër të një seminari mbi lëndën e qytetërimit, zv/ambasadorja gjermane zj. Anke Holstein do të referojë për studentët e gjermanishtes dhe do të diskutojë me ta mbi temën “Drejt Evropës”. Ora është e hapur për të gjithë studentët dhe pedagogët e interesuar.

Takimi: Ditën e hënë, më datë 8 maj, në orën 14.00-16.00 në auditorin 209 në Godinën B të FGJH-së.

 

Leave a Reply