Kerkim shkencor

INFORMACIONI MBI AKTIVITETIN SHKENCOR TË FAKULTETIT

ORGANIZIMI I FAKULTETIT NË GRUPE MËSIMORE DHE KËRKIMORE
SIPAS DEPARTAMENTEVE

ORGANIZIMI I DEPARTAMENTIT NË GRUPE MËSIMORE DHE KËRKIMORE

TË DHËNA PËR VEPRIMTARINË SHKENCORE BASHKËPUNIMIN PROJEKTET
TË DHENA PËR VEPRIMTARINË SHKENCORE BOTUESE
TË DHËNA PËR TEKSTE MËSIMORE MONOGRAFI DHE LIBRA TË TJERË
(MANUALE FJALORË LIBRA TË PËRKTHYER ETJ)NGA PERSONELI AKADEMIK NGA 01.10.2013-30.09

TË DHËNA PËR TEKSTE MËSIMORE MONOGRAFI DHE LIBRA TË TJERË
(MANUALE FJALORË LIBRA TË PËRKTHYER ETJ)NGA PERSONELI AKADEMIK NGA 01.10.2013-30.09

FORMULARI I VLERËSIMIT TË KAPACITETEVE NJERËZORE NË FUSHËN AKADEMIKE E KËRKIMORE-SHKENCORE (Sipas Departamenteve përkatëse)

Departamenti Gjuhes Angleze (Formulari i Vleresimit)

Departamenti i Gjuhes Frenge(Formulari i Vleresimit)

Departamenti i Gjuhes Gjermane (Formulari i Vleresimit)

Departamenti i Gjuhes Italiane (Formulari i Vleresimit)

Departamenti i Gjuhes Spanjolle (Formulari i Vleresimit)

Departamenti i Gjuheve Sllavo Ballkanike (Formulari i Vleresimit)

Njoftime

Prof. Dr. Artur Sula, anëtar i IREPI

Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa në kuadër të Erasmus+

Njoftim për zhvillimin e provimit të Gjuhëve të Huaja

Njoftim për përfitimin e bursave

Njoftim për studentët që përfitojnë nga përjashtimi i tarifës së shkollimit

Njoftim për vendosjen e Gjuhëve Hebraike si lëndë me zgjedhje

Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa në kuadër të programit Erasmus + KA107

Lista e fituesëve e raundit të dytë për Masterin Shkencor dhe Masterin Profesional në degën Gjuhë Angleze drejtimi Përkthim Interpretim dhe Gjuhë Komunikim

Takimi me shkrimtaren e njohur franceze ‘Muriel Barbery’

Listat e fituesëve për Ciklin e Dytë Master Shkencor për vitin akademik 2017-2018

Lista e fituesëve për kuotat e lira (Raundi i III)

Njoftim për kuotat e lira në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

Lista e fituesve te aplikimeve për transferime dhe program të dytë studimi për vitin akademik 2017-2018

Listat e fituesve të ciklit të parë, raundit të dytë për vitin akademik 2017-2018

Njoftim për hapjen e sezonit EKSTRA për Ciklin e Parë (Bachelor), Ciklin e Parë (Part-Time) dhe Ciklin e Dytë (Master Shkencor) për të gjitha degët

Listat e aplikuesëve për programet e dyta të studimit dhe transferimet cikli i dytë Master Shkencor per vitin akademik 2017-2019 në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

NJOFTIM MBI HAPJEN E SEZONIT TË RIPROVIMEVE, PËR STUDENTET E CIKLIT TË PARË VITI I TRETË DHE CIKLIT TË DYTË VITI I DYTË

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës Kineze

Datat e provimeve të sesionit të vjeshtës 2016-2017

Lista e fitueseve te raundit te pare Dega gjuhe Angleze (filali Sarande )

Lista e Fitueseve per ciklin e pare  te raundit te pare per vitin akademik 2017-2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se sipas Udhëzimit Nr.18, datë 16.08.2017

Mbi miratimin e listës së studentëve të kategorive përjashtimore

Universiteti i Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 22 Korrik 2017, zhvillohet testi i gjuhes Angleze

Ju njoftojme se datat 5,6 dhe 7 korrik eshte parashikuar sezon minivjeshte (paradiplomimi)

Mbi miratimin e kritereve te pranimit ne ciklin e dyte te studimeve..

Udhezimi nr. 52 dt. 03.12.2015 per percaktimin e niveleve te gjuheve te huaja dhe te testeve nderkombetare

Dita e parë e Shkollës Verore “Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet”

Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te gjuhes hebraike ne perfundim te nivelit te pare A1

01 korrik 2017, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

24 Qershor 2017, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

« Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet »

Aktivitet pranë godinës “Liria”

Pyetesor

Thirrje per burse per studente

26 maj 2017, zhvillohet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare e Departamentit të Gjuhës Frënge

23.05.2017, ORA 11:00, leksion i hapur nga Z. Alberto Cutillo.

03 Qershor 2017, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

Me teper>>