Aktivitete

Ne kuader te 200 vjetorit te poezise “L’infinito ” te Giacomo Leopardit

TAKIM HISTORIK I NJË PËRFAQËSIE TË FAKULTETIT TË GJUHËVE TË HUAJA NË FAKULTETIN E FILOLOGJISË TË UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS

TAKIMET DHE LEKSIONET ME Prof. Assoc. Dr. MÁRIA BAJNER, PH.D, UNIVERSITETI I PECS, HUNGARI, FAKULTETI I SHKENCAVE KULTURORE, EDUKIMIT DHE ZHVILLIMIT RAJONAL, 24-25 SHTATOR 2018

Konferenca e Pare e Studenteve te Departamentit te Gjuhes Angleze

Rileggere i bellissimi testi di De André “Anche se il nostro maggio ha fatto a meno del vostro coraggio…”

Giovedì 24 maggio alle 16:00, nella Sala Europa la prof.ssa Diana Kastrati ha presentato l’evento conclusivo del Progetto Cinema 2018

Giornata dell’Europa

NJOFTIM I DEPARTAMENTIT TË ANGLISHTES PËR TAKIMIN ME PROF. DR. DIANA KRISTO, ISH-PEDAGOGE E DEPARTAMENTIT TË ANGLISHTES (UNIVERSITETI I TIRANËS), PËRKTHYESE E INTERPRETE E DEPARTAMENTIT TË SHTETIT DHE ORGANIZATAVE E INSTITUCIONEVE NDËRKOMBËTARE

TAKIMI ME POETIN E MIRENJOHUR AMERIKAN CRAIG CZURY 

10 vjetori i hapjes së programit të studimeve me kohë të plotë në ” Gjuhë-Letërsi dhe Qytetërim Hispanik”

Dega e Gjuhës Greke organizoi Konferencën Ndërkombëtare Shkencore

Ekskursion kulturor në qytetin e Selanikut

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja shpërndan për herë të parë kartat e studentit

Departamenti i Gjuhës Frënge gjatë punës me studentët

Dita e Kujtesës – Leksion mbi Primo Levi-n

Zhvillohet faza e 3-të e takimeve të veprimtarive sportive

Kronika ne News24 mbi risite e Fakultetit te Gjuheve te Huaja

“Dialog me ROSA MONTERO”  Fituese e Çmimit Kombëtartë Letërsisë 2017 – Spanjë

“Umberto Eco: L’elogio alla leggerezza – L’insegnamento di Umberto Eco nella realtà accademica albanese”

Trajnim me temë:”Te zhvillojmë aftësitë e të shprehurit me gojë në gjuhën frënge”, 13-14 dhjetor 2017

Takimi me Prof. Dr. Saverina Pasho në Sallën e Promocionit të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja “Rozafa”

Trajnim me temë:”Te zhvillojmë aftësitë e të shprehurit me gojë në gjuhën frënge”, 11-12 dhjetor 2017

Ambasadorja e Greqisë Eleni Souran dhuron katër Bursa për Studentët më të mirë të Gjuhës Greke

SHPËRNDARJE BURSASH PËR STUDENTË TË DALLUAR TË GJUHËS GREKE

Prof. Dr. Saverina Pasho, fituese e kategorisë ‘Përkthyesi i Vitit’

Ceremonia e Diplomimit në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja 02.11.2017.

Seminari me Mësuesit e Gjuhës  Italiane të Tiranës dhe më gjerë!

Konferenca jubilare me rastin e 25-vjetorit të Departamentit të Gjuhës Gjermane në Tiranë

Në datën 28.09.2017, ish Lektorja e Departamentit të Gjuhës Italiane nderohet me titullin Doctor Honoris Causa

Në kuadër të ditës europiane të gjuhës sot në ambjentet e FGJH salla 309 po zhvillohet seminar me temë : ” L’ italiano come porta per I’Europa : la traduzione da fonti letterarie come strategia d’insegnamento delle lingua italiana “

NJOFTIM MBI HAPJEN E SEZONIT TË RIPROVIMEVE, PËR STUDENTET E CIKLIT TË PARË VITI I TRETË DHE CIKLIT TË DYTË VITI I DYTË

Sot ora 9,00 ne RTVSh ne emisionin Miremengjes Shqiperi, Dekani..

Zhvillohet promovimi i librit “Qello , tashme jam i vdekur

Organizohet seminari me perfaqesues te Royal College of Defence Studies UK

Vijojne Leksionet e hapura te Ambasadoreve te BE-se!

Kongresi i 3-të Ndërkombëtar “E shkuara, e tashmja dhe e ardhmja e mësimit të Turqishtes në Ballkan”

60 Vjet UT

KONFERENCA E DHJETË NDËRKOMBËTARE E DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE

Dita e Perurimit!

Zhvillohet prezantimi i antologjisë “Arbre imaginaire: Entre ciel et terre, l`Olivier en vers. Anthologie poetique/Tra cielo e terra, l`Ulivo in versi. Antologia poetica”

Organizohet leksioni i hapur: EU UND DER WEG DORTHIN

Organizohet seminari me teme “Ne laboratorin e perkthimit nga letersia italiane”

“Takim mbi veprimtarinë poetike të poetit te njohur rus Evgeni Evtushenko”

“Dia del libro y derecho de autor”

Takim me nje shkrimtar/perkthyes

Takim me shkrimtarin italian Antonio Pennacchi

Rikthehet tradita e bisedave letrare ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja.

Trainim i ofruar per administraten e Fakultetit te Gjuheve te Huaja

Ceremonia e Diplomimit ne FGJH

GJUHA HEBRAIKE NE FAKULTETIN E GJUHEVE TE HUAJA…

Trajnim mbi ceshtjet e mesimdhenies.

#memireneFGjH #firstneverfollows #loveFFL

Njoftime

Njoftim per hapjen e aplikimeve per bursa ne Universitetin Las Palmas De Gran Canaria ne Spanje

Datat e provimeve te sezonit te dimrit 2017-2018 programi Bachelor

Njoftim për vënd vakant,specialist Finance në zyrën e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja

Njoftim per zhvillimin e trajnimit Teaching Methodology

Njoftim për rihapjen e aplikimeve për bursa në bashkëpunim me Universitetin e Anadollit, Turqi

Dokumentacioni për përjashtim nga tarifa e shkollimit

Prof. Dr. Artur Sula, anëtar i IREPI

Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa në kuadër të Erasmus+

Njoftim për zhvillimin e provimit të Gjuhëve të Huaja

Njoftim për përfitimin e bursave

Njoftim për studentët që përfitojnë nga përjashtimi i tarifës së shkollimit

Njoftim për vendosjen e Gjuhëve Hebraike si lëndë me zgjedhje

Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa në kuadër të programit Erasmus + KA107

Lista e fituesëve e raundit të dytë për Masterin Shkencor dhe Masterin Profesional në degën Gjuhë Angleze drejtimi Përkthim Interpretim dhe Gjuhë Komunikim

Takimi me shkrimtaren e njohur franceze ‘Muriel Barbery’

Listat e fituesëve për Ciklin e Dytë Master Shkencor për vitin akademik 2017-2018

Lista e fituesëve për kuotat e lira (Raundi i III)

Njoftim për kuotat e lira në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

Njoftim për zhvillimin e eventit ‘’In Viaggio con Dante” në Kuadër të Javës Italiane të Kulturës

Njoftim për fillimin e vitit të ri akademik

Njoftim për vitin akademik 2017-2018

Hapet thirrja për aplikime për bursa shkëmbimi në Universitetin Alexandru Ioan Cuza i Ias-it në Rumani

Lista e fituesve te aplikimeve për transferime dhe program të dytë studimi për vitin akademik 2017-2018

Njoftim për provimet e gjuhës së huaj TOEIC L&R dhe Toefl ITP

Listat e fituesve të ciklit të parë, raundit të dytë për vitin akademik 2017-2018

Njoftim për hapjen e sezonit EKSTRA për Ciklin e Parë (Bachelor), Ciklin e Parë (Part-Time) dhe Ciklin e Dytë (Master Shkencor) për të gjitha degët

Njoftim për hapjen e aplikimeve për pozicionin pedagogë të jashtëm

Datat e provimeve të sesionit të vjeshtës 2016-2017

Lista e fitueseve te raundit te pare Dega gjuhe Angleze (filali Sarande )

Lista e Fitueseve per ciklin e pare  te raundit te pare per vitin akademik 2017-2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se sipas Udhëzimit Nr.18, datë 16.08.2017

Mbi miratimin e listës së studentëve të kategorive përjashtimore

Universiteti i Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 22 Korrik 2017, zhvillohet testi i gjuhes Angleze

Ju njoftojme se datat 5,6 dhe 7 korrik eshte parashikuar sezon minivjeshte (paradiplomimi)

Mbi miratimin e kritereve te pranimit ne ciklin e dyte te studimeve..

Udhezimi nr. 52 dt. 03.12.2015 per percaktimin e niveleve te gjuheve te huaja dhe te testeve nderkombetare

Dita e parë e Shkollës Verore “Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet”

Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te gjuhes hebraike ne perfundim te nivelit te pare A1

01 korrik 2017, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

24 Qershor 2017, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

« Angazhimi i studentëve në universitet dhe në komunitet »

Aktivitet pranë godinës “Liria”

Pyetesor

Thirrje per burse per studente

26 maj 2017, zhvillohet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare e Departamentit të Gjuhës Frënge

23.05.2017, ORA 11:00, leksion i hapur nga Z. Alberto Cutillo.

03 Qershor 2017, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

Me teper>>