Aktivitet pranë godinës "Liria" Departamenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike, Dega e Gjuhës Greke, ditën e enjte data 01.06.2017 ora 10:00 godina "Liria", organizon një aktivitet…

Pyetesor

May 24, 2017 0

Pyetesor Pyetesori qe grupi i auditimit pergatiti per maturantet e vjetshem te cilet ndjekin nje program studimi ne Fakultet.   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBwd-tcE8-0ax_3criXdLjpB-r-deLmcbKbjfDWpFEHo0aZA/viewform