Njoftim

Ju njoftojme se datat 5,6 dhe 7 korrik eshte parashikuar sezon minivjeshte (paradiplomimi) per studentet e vitit te trete Bachelor.Ne kete sezon mund te jepni deri ne 30 kredite.Datat do te celen online prenda dites se sotme dhe keni te drejte te regjistroheni ne sistem edhe diten e neserme date 04/07/2017.
Ne kete sezon minivjehte keni te drejte te jepni edhe lende per permiresim,4 lende te tille nga te treja vitet akademik,por fillimisht duhet bere nje kerkese ne dekanat duke percaktuar lendet qe duhet te jepni.

Bashkengjitur do te gjeni dhe videon per udhezimin per regjistrimet per permiresim

Leave a Reply