Njoftim !
Lista emërore e studentëve të Ciklit të Parë (Bachelor), viti i I, II dhe i III, e miratuar nga BA me Vendimin Nr. 95 datë 01.03.2019, të cilët kanë përfituar bursë për vitin akademik 2018-2019, sipas VKM-së Nr. 39 datë 23.01.209.
Kliko këtu 

Leave a Reply