Njoftim !
Lista emërore e studentëve të Ciklit të Parë (Bachelor), viti i I, II dhe i III, e miratuar nga BA me Vendimin Nr. 95 datë 01.03.2019, të cilët kanë përfituar nga përjashtimi i tarifës së shkollimit për vitin akademik 2018-2019, sipas VKM-së Nr. 40 datë 23.01.2019 për kategoritë përjashtimore
Kliko ketu

Leave a Reply