Njoftim !

Dega e Gjuhës Ruse në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja organizon me studentet projektin «Rusia në sytë e studentëve shqiptarë”.
– Guidë nëpër qytetet më të rëndësishme të Rusisë;
– Kultura ruse përmes kolosëve të letërsisë;
– Arti rus: muzika, piktura, baleti, kinematografia;
– Rusia përmes teknologjisë;
Një projekt gjithëperfshirës për studentët e Bachelor-it.

Datat 13 Maj ora 10:30-15:00, 14-15 Maj ora 13:00-15:00, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, salla Europa, kati 1, Godina B.
Ftojmë të gjithë studentët dhe pedagogët e Fakultetit të FGJH-së në këtë “udhëtim” nëpër Rusi.

Leave a Reply