NJOFTIM

Kur: Ditën e enjte, datë16.05.2019, ora 15.00

Ku: Salla “Europa”

Kush: Departamenti i Anglishtes në bashkepunim me Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë ALO 116 111

Çfarë: Veprimtari e përbashkët dhe bisedë informuese e sensibilizuese mbi Bullizmin

Pjesëmarrës: Studentë e pedagogë të gjuhës angleze të programeve Bachelor dhe Master dhe studentë e pedagogë te tjerë të interesuar.

Leave a Reply