Trajnim me temë:”Te zhvillojmë aftësitë e të shprehurit me gojë në gjuhën frënge”, 13-14 dhjetor 2017

Pjesëmarrës: studentë të Ciklit të Parë të Gjuhës Frënge.
Formatore: pedagoge e Departamentit të Gjuhës Frënge Prof. Asoc. Dr. Ardiana Hyso (Kastrati).

Bashkëngjitur do të gjeni dhe disa foto:

 

 

 

Leave a Reply