Bazuar në grafikët e shpallur paraprakisht nga Departamenti i Gjuhës Angleze, mbrojtjet e diplomave në Programet Master zhvillohen online dhe janë ne datat e mëposhtme:

  1. Mesuesi, date 15 dhe 16.07.2020;
  2. Perkthim e Interpretim, date 17.07.2020;
  3. Komunikim, date 17.07.2020

Te gjitha seancat e mbrojtjes fillojne ne oren 9.00 

Ju lutem merrni masa për ndonjë saktesim të mundshëm të adresës së emailit në adresën [email protected]

 DEPARTAMENTI I GJUHES ANGLEZE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *