MARRËVESHJE KOMBËTARE DHE NDËRKOMBËTARE

Kategori

KONKURS PËR VIDEON MË TË MIRË PROMOVUESE TË TERRITORIT TË SHQIPËRISË “Video më e mirë promovuese – Atdheu im” Prill-Maj 2023 Në kuadër të fuqizimit të marrëdhënieve me sektorin e biznesit, kompania Zenith Travel & Tours, kompani lider në sektorin e turizmit në Shqipëri, në bashkëpunim me Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]