Arritjet 2021-2024

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, një fakultet evropian, ju prezanton disa nga arritjet dhe sukseset e tij për vitet 2021-2024.

Shikojmë të ardhmen plot energji, optimizëm dhe përkushtim për një fakultet gjithmonë inovator dhe ndërkombëtar.