Njoftime

Kategori

 Njoftim SHPALLJA E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË KANDIDATËVE FITUES NË CIKLIN E TRETË TË STUDIMEVE “DOKTORATË” Në përfundim të procedurave vlerësuese të aplikimeve të  kandidatëve që kanë shfaqur interesin e tyre për t’u bërë pjesë në Ciklin e tretë të studimeve Doktoratë në  Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, bazuar në njoftimet paraprake të publikuara, shpallim Listën përfundimtare të...
Lexo më shumë
  Të dashur studentë, të diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, në vitin akademik 2021-2022! Siç jeni njoftuar ceremonia do të zhvillohet në datën 6 Qershor 2023, ora 19.00, në stadiumin “Air Albania”. Pasi keni konfirmuar pjesmarrjen tuaj në Ceremoninë e Diplomimit, mund të tërhiqni veshjen e Ceremonisë së diplomimit në...
Lexo më shumë
Ftojmë të gjithë studiuesit, pedagogët, doktorantët, studentët pasuniversitarë, përkthyesit dhe të interesuarit, të marrin pjesë në Simpoziumin Shkencor Ndërkombëtar me temë: «DOSTOJEVSKI DHE GJENIALITETI I TIJ», i cili do tëorganizohet më 06 Qershor 2023. Ky simpozium mbahet për nder të dyqindvjetorittë lindjes së shkrimtarit të madh rus F.M.Dostojevskit, vepra e të cilit ka ardhur e...
Lexo më shumë
NJOFTIM! Të dashur studentë, të diplomuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës në Vitin akademk 2021-2022! Pasi keni konfirmuar pjesmarrjen tuaj në Ceremoninë e Diplomimit, mund të tërhiqni veshjen e Ceremonisë së diplomimit në Departamentet e Gjuhëve përkatëse, duke filluar nga data 29.05.2023 deri në datën 06.06.2023 ora 09:00-16:00. Për të tërhequr...
Lexo më shumë
Në kuadër të Thirrjes së FGJH-së për vitin 2022-2023: “Projekte të kërkimit shkencor”, Departamenti i Gjuhës Spanjolle mori pjesë me projektin “Sfidat e përkthimit terminologjik në dinamikat e reja kombëtare dhe globale të Shqipërisë. Përkthimi i terminologjisë së trashëgimisë kulturore dhe juridiko-administrative”. Pjesë e këtij projekti është aktiviteti shkencor me titull “Workshop mbi përkthimin sipas...
Lexo më shumë
Departamenti i Gjuhës Spanjolle ka kënaqësinë t’ju ftojë nesër në datë 30.05.2023 në takimin që do të zhvillohet në bashkëpunim me Ambasadën Spanjolle me dy shkrimtarët spanjollë Alfredo Villaverde Gil dhe Manuel Méndez Guerrero. Takimi fillon në orën 11.00 në ambientet e sallës “Rozafa” Jeni të mirëpritur!
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja shpall listën paraprake të kandidatëve fitues në Ciklin e tretë të studimeve “Doktoratë”. SHPALLJA E LISTËS PARAPRAKE TË KANDIDATËVE FITUES NË CIKLIN E TRETË TË STUDIMEVE “DOKTORATË” (Kliko këtu) Shënim: Kandidatët që kanë aplikuar për programin e Ciklit të tretë “Doktoratë” dhe nuk janë në listën paraprake të shpallur kanë...
Lexo më shumë
Departamenti i Gjuhës Gjermane ka kënaqësinë t’ju informojë, se sot, më 17.05.2023 grupet kërkimore mësimore: “Qytetërimi i Gjuhës Gjermane”, “Letërsi” dhe “Përkthim” zhvilluan ceremoninë e ndarjes së çmimeve (certifikata dhe çmime simbolike) për fituesit e: Konkursit të Përkthimit dhe Konkursit të Qytetërimit. Duke falënderuar të gjithë studentët pjesëmarrës dhe kolegët që ndihmuan në përzgjedhje po...
Lexo më shumë
1 2 3 128

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]