Aktivitet i grupit mësimor kërkimor Gjuhësi e Gjuhës spanjolle

Kategori

Hispanike
Konferenca e VII Ndërkombëtare për Letërsinë dhe Gjuhësinë Hispanike-Universiteti i Stambollit, Fakulteti i Letërsisë, Prill 2023 Bashkëorganizator në Simpoziumin Ndërkombetar mbi Letërsinë dhe Lingusitikën Hispanike, organizuar në bashēpunim me Universitetin e Stambollit, Universitetin e Ankarasë dhe Fakultetin e Giuhēve te Huaja, Departamenti i Gjuhës Spanjolle.
Lexo më shumë
Hispanike
Konferenca e VII Ndërkombëtare për Letërsinë dhe Gjuhësinë Hispanike-Universiteti i Stambollit, Fakulteti i Letërsisë, Prill 2023 Bashkëorganizator në Simpoziumin Ndërkombetar mbi Letërsinë dhe Lingusitikën Hispanike, organizuar në bashēpunim me Universitetin e Stambollit, Universitetin e Ankarasë dhe Fakultetin e Giuhēve te Huaja, Departamenti i Gjuhës Spanjolle.
Lexo më shumë
Aktivitet me studentë, stafin akademik dhe Ambasadën Spanjolle në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit dhe Gjuhës Spanjolle, Java e letërsisë spanjolle:
Lexim i veprës së Don Kishotit nga studentët e Departamentit të Gjuhës Spanjolle. Aktiviteti  i zhvilluar në ambientet e sallës Rozafa, FGJH, UT, u ndoq me interes nga përfaqësues të Ambasadës Spanjolle si dhe  përkthyesja e letërsisë shqipe në spanjisht Znj. Maria Roces Lizarralde e cila u prezantua me kumtesën e saj “Sin traductores no...
Lexo më shumë