Shtator 2021

Month

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Lexo më shumë
Njoftim: Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Turke për programin Bachelor, Minivjeshta ekstra, Viti III, cikli I, periudha 30.09.2021-01.10.2021. datat e provimeve sezoni tetorit gjuha […]
Lexo më shumë
Njoftim: Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Ruse për programin Bachelor, Minivjeshta ekstra, Viti III, cikli I, periudha 30.09.2021-01.10.2021. datat e sezonit te tetorit gjuhe […]
Lexo më shumë
Njoftim: Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Frënge për programin Bachelor, Minivjeshta ekstra, Viti III, cikli I, periudha 30.09.2021-01.10.2021. Sezon ekstra Bachelor 2020-2021 Gjuhe Frenge
Lexo më shumë
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Përkthimit, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon një tryezë të rrumbullakët me temë “Përkthimi, mision dhe pasion”, në 30.09.2021, ora 9:30 në sallën e […]
Lexo më shumë
Njoftim: Bashkëngjitur do të grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Spanjolle për programin Bachelor, Minivjeshta ekstra, Viti III, cikli I, periudha 30.09.2021-01.10.2021. datat Riprovimeve vjeshte 2021 bachelor spanjisht
Lexo më shumë
Në kuadrin e ditës evropiane të gjuhëve, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon një tryezë e rrumbullakët “Shumëgjuhësia sot në sistemin parauniversitar dhe universitar si edhe sfidat e universitetit për […]
Lexo më shumë
Njoftim: Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Greke për programin Bachelor, Minivjeshta ekstra, Viti III, cikli I, periudha 30.09.2021-01.10.2021. datat e provimeve sezoni tetorit greqisht […]
Lexo më shumë
Njoftim: Bashkëngjitur do të grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Gjermane për programin Bachelor, Minivjeshta ekstra, Viti III, cikli I, periudha 30.09.2021-01.10.2021. Datat e provimeve te sezonit te riprovimeve […]
Lexo më shumë
Njoftim: Bashkëngjitur do të grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Italiane për programin Bachelor, Minivjeshta ekstra, Viti III, cikli I, periudha 30.09.2021-01.10.2021. Grafiku MINISEZON Bachelor (Dep.it.)
Lexo më shumë
1 2 3