Tryezë të rrumbullakët me temë “Përkthimi, mision dhe pasion”

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Përkthimit, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon një tryezë të rrumbullakët me temë “Përkthimi, mision dhe pasion”, në 30.09.2021, ora 9:30 në sallën e bibliotekës Argjiro. Të pranishëm në sallë do të jenë pedagogë të përkthimit dhe interpretimit, si edhe të ftuar të tjerë.