fgjh_admin

By

NJOFTIM Fakulteti i Gjuhëve të Huaja shpall listën paraprake të kandidatëve fitues për ciklin e tretë të studimeve (Doktoratë) në “Shkenca Gjuhësore” dhe “Letërsi Botërore Moderne dhe Postmoderne”. (Kliko këtu) Lista paraprake e kandidatëve fitues për ciklin e tretë të studimeve (Doktoratë) në “Shkenca Gjuhësore” dhe “Letërsi Botërore Moderne dhe Postmoderne” Shënim: Kandidatët që kanë...
Lexo më shumë
Kërkesë dhe Regjistrimi në Sekretarinë Mësimore RAUNDI I KATERT -DATAT- E REGJISTRIMEVE 2022-2023
Lexo më shumë
1 2 3 110

Komente Së Fundi

    Kategori