15 Prill, 2024

Day

Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve për programet Master, Gjuhë Angleze, Minivjeshta, Sezoni i Verës 2024, Viti Akademik 2023-2024. Suksese!    
Lexo më shumë
Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve për programin Bachelor, Sezoni i Verës, Gjuhë Italiane, Viti Akademik 2023-2024. Suksese!
Lexo më shumë
Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve për programin Bachelor, Sezoni i Verës, Gjuhë Angleze, Viti Akademik 2023-2024. Suksese!
Lexo më shumë
Thirrje për kandidatura për programet e bursave të Qeverisë Franceze për studime të nivelit Master. Ambasada e Francës në Shqipëri ka shpallur thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit janë të destinuara për nivelin Master. Procedura e aplikimit për vitin universitar 2024-2025 gjendet në adresën: https://al.ambafrance.org/Bourses-du-gouvernement… Kandidatët...
Lexo më shumë
Departamenti i Gjuhës Italiane, organizon me mbështetjen e Institutit Italian të Kulturës, në datat 15-17 prill 2024, ora 09:30 – 12:30, një modul praktik 3-ditor mbi përkthimin letrar nga gjuha shqipe në gjuhën italiane. Ky modul praktik do të zhvillohet nga prof. Giuseppina Turano, pedagoge e gjuhës dhe e letërsisë shqipe pranë Universitetit Ca’ Foscari të...
Lexo më shumë