Gusht 2019

Month

NJOFTIM BASHKENGJITUR DO TE GJENI UDHEZIMIN Nr. 10 , datë 15.05.2019 PER PROCEDURAT E APLIKIMIT DHE TE REGJISTRIMIT NE PROGRAMET […]
Lexo më shumë
Njoftim Bashkëngjitur do të gjeni grafikun e provimeve te sezonit te Vjeshtes, viti akademik 2018-2019, per studentet e programeve Bachelor […]
Lexo më shumë
Bashkëngjitur do të gjeni : Urdhërin Nr. 816 datë 26.12.2018, të MASR-së Për Miratimin e Statutit të Universitetit të Tiranës […]
Lexo më shumë

Kategori