Thirrje për Konferenca dhe Simpoziume

Kategori

Thirrje për Konferencë/ Call for Papers Universiteti Teknik i Berlinit/Departamenti “Gjermanishtja si Gjuhë e Huaj” në bashkëpunim me Universitetin Politeknik të Tiranës/Qendra e Gjuhëve të Huaja dhe Universitetin e Tiranës/Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, do të organizojë nga data 26. deri më 27 shtator 2024 në Tiranë, Konferencën Ndërkombëtare të radhës “Berufssprache in Theorie und...
Lexo më shumë