slider kryesor 1

Kategori

Më datë 17 Mars 2023, në ambientet e Fakultetit te Gjuhëve të Huaja u zhvillua një takim rajonal i lektorëve të Zyrës së Shkëmbimit Akademik Gjerman, DAAD-së në Evropën Juglindore. Takimi u hap me fjalën përshëndetëse të Dr. Drita Rira, Zv. Dekane dhe Koordinatore akademike Erasmus+ dhe marrëdhënieve me jashtë si dhe të Dr. Marsela...
Lexo më shumë
Open Lecture “Digitalization in the teaching process through Akelius platform” Speaker: Mr. Philippe TESTOT-FERRY 15.02.2023 15:00 Salla “Evropa”
Lexo më shumë
Je mësues dhe do të ndjekësh trajnime me kredite të akredituara nga Ministria e Arsimit dhe Sportit? Dëshiron të mësosh më shumë mbi testimin dhe vlerësimin e të nxënit si dhe nxitja e autonomisë së nxënësit bazuar në portofoli PEGJH? ⬇️⬇️⬇️ Rregjistrohu në këtë link: https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/Createmesuseregister/59895?d=10%2F28%2F2022%2000%3A00%3A00 .
Lexo më shumë
U organizua aktiviteti përkujtimor për “Ditën Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit”. Në këtë ditë përkujtohen miliona viktima të politikave të gjenocidit nazist që u kryen gjatë Luftës së Dytë Botërore, si dhe përqëndrohet në përpjekjet bashkëkohore për të luftuar urrejtjen dhe anti-semitizmin. Gjatë Luftës së Dytë Botërore rreth gjashtë milionë njerëz u vranë, në përpjekjen...
Lexo më shumë