Prill 2021

Month

Njoftim! PËR NGRITJEN E QENDRAVE TË VOTIMIT PRANË FAKULTETIT TË GJUHËVE TË HUAJA Në zbatim të nenit nr. 9 të […]
Lexo më shumë
Seminar online me tematikë “Kultura ruse dhe shqiptare në sytë e studentëve” Studentët e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, të […]
Lexo më shumë
NJOFTIM! Në datën 12 maj 2021, në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja do të zhvillohen zgjedhjet për drejtues të njësisë […]
Lexo më shumë
NJOFTIM! Ne datën 12 maj 2021, në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja do të zhvillohen zgjedhjet për drejtues të njësisë […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Vendimi Nr. 04, datë 16.04.2021 i Komisionit Zgjedhor të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për bursa në programin Erasmus + në Universitetin e Almerias, në Spanjë, për semestrin e parë të vitit […]
Lexo më shumë
NJOFTIM! Mbrojtja e Gjuhëve Spanjolle, Greke dhe Frënge në Fakultetin e Gjuheve të Huaja do të zhvillohet në datën 30.04.2021 […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkengjitur do te gjeni grafiket e provimeve, Sezoni i riprovimeve jashte sezonit te rregullt, 19.04.2021 – 23.04.2021, programet […]
Lexo më shumë
1 2 3 6

Kategori